Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Ile Linków Aby Nie Przedobrzyć ?
Forum.linux-serwer.info Pozycjonowanie stron w Google, MSN, Yahoo. Pomoc, porady, dyskusje. > Pozycjonowanie i optymalizacja > Pozycjonowanie w google
dexter
Ile linków dziennie dokładać do mojej strony aby nie przedobrzyć i nie zarobić bana w google ?
Kolejne moje pytanie jest tego typu. Co zrobić aby google indeksowało moje linki ? od 2 miesięcy mam cały czas 0 linków mimo, że cały czas stronę linkuje i ma Page Rank 3. Linków jak nie było tak nie ma. Co robić ? sad.gif
gielo
CYTAT(dexter @ Jan 30 2007, 01:38 PM) *
Ile linków dziennie dokładać do mojej strony aby nie przedobrzyć i nie zarobić bana w google ?
Kolejne moje pytanie jest tego typu. Co zrobić aby google indeksowało moje linki ? od 2 miesięcy mam cały czas 0 linków mimo, że cały czas stronę linkuje i ma Page Rank 3. Linków jak nie było tak nie ma. Co robić ? sad.gif

Jeśli chodzi o ilość linków dziennie to w zależności od tego jaką domenę linkujesz zaczynasz od 5ciu, stopniowo zwiększając ich ilość w czasie do około 20tu nadzień.
Co do drugiego twojego pytania to gogle indeksuje linki ale nie wszystkie pokazuje. Jeśli masz 0 to prawdopodobnie nie trafiłes na wcześniejszy update google i aktualizacji takich danych. Obecnie trwa taki uppdate i duża część stron która miała wcześniej nawet kilkadziesiąt linków zwrotnych pokazywanych poprzez google także ma 0. Znaczy się google pokazuje 0 co nie znaczy że ich nie zaindeksowało. Linki sprawdzaj w msn, a ich skuteczność ocenisz po zmieniającej się pozycji twojej witryny.
aniol
Lepszym rozwiazaniem sprawdzenia zaindeksowanych linków jest weisc do panelu usera w Google (to ten co dodajesz sitemaps) i tam masz zakladke linki. W niej zobaczysz ile masz naprawde i jakie linki Google uznalo i zaindeksowalo
meciarz
a co sÄ…dzicie o stronce www.mypagerank.pl
Pokazuje PR i alexa rank, czy stronka dodana jest do katalogów dmoz i yahoo
pokazuje ilość backlinków z googla, yahoo, altavista
czy ma to swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości??
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.